Comfortabel en veilig douchen

Header Inloopdouche
Veilige inloopdouche advies aan huis

Een douche waar u eenvoudig inloopt

Binnen 1 dag comfortabel en veilig douchen in uw eigen douche

Het nemen van een douche kan zeer ontspannend werken. Maar wat als u minder makkelijk kunt douchen. Vele oude douches hebben een hoge instap die minder eenvoudig toegankelijk is. Of u nu jong of oud bent, eenvoudig de douche in lopen is veel aangenamer. En wat denkt u van een bad met een rand waar overheen geklommen moet worden?

Hoe eenvoudig is het om uw huidige bad of douche te laten vervangen door een douche waar u zo inloopt. De inloop douche. Deze wordt geïnstalleerd op de plaats van uw bestaande douche of bad. Geen onnodige breek of sloopwerken. Exact op de plek waar u nu uw bad of douche heeft wordt de inloop douche geplaatst. Over het bestaande tegelwerk heen. Daarom is het mogelijk om in de morgen uw badkamer te gebruiken en diezelfde avond ook gewoon weer. Geen wekenlange verbouwingen. Geen wekenlang vuil en stof door uw woning heen. Slechts 1 dag een paar uur mensen over de vloer en alles is klaar. Al het afval wordt mee genomen. U hoeft zelf niets op te ruimen. Hoe eenvoudig is dat. Mobilae heeft een eigen team van specialisten die de installatie voor u verzorgen. Vanaf het inmeten tot en met de oplevering wordt alles voor u geregeld. Ook het aanpassen van de leidingen. U hoeft zelf werkelijk niets te doen. Ook voor eventuele service en onderhoud wordt gezorgd. Dankzij de zekerheden van Mobilae kunt u eenvoudig genieten van uw eigen luxe inloop douche.

Bad Douche Combinatie

Bent u op zoek naar een douche oplossing voor veilig douchen?

U kunt gratis de brochure aanvragen waar alle douche oplossingen voor uw badkamer in staan. Wilt u graag meer weten dan helpen onze medewerkers uw graag verder. Wilt u graag iemand spreken dan kunt u contact opnemen via het nummer 071 - 799 82 73. Zou u graag een offerte willen over wat de kosten van een inloop douche zijn? Dan kunt u vrijblijvend een adviseur bij u thuis langs laten komen. Deze kan samen met u exact bekijken wat de mogelijkheden voor uw badkamer zijn.