Met een inloopdouche kunt u weer veilig douchen

Vervang u bad door een douche in 1 dag. De volgende dag kunt u comfortabel en veilig douchen. Bekijk de verschillende inloopdouches.

wis-hero-woman-mobile

Advies aan huis

Persoonlijk 3D ontwerp

Binnen 1 dag geïnstalleerd

Unieke garanties

Groot assortiment inloopdouches voor veilig douchen

Dankzij de vele inloopdouches die tegenwoordig beschikbaar zijn, is veilig douchen eenvoudig mogelijk. En voor alle inloopdouches die Mobilae aanbiedt, vindt de installatie plaats binnen 1 dag.

Wat dat betreft is er de laatste jaren een revolutie op sanitair gebied. Bij het vervangen van de douche of het bad was tot voor kort vaak veel knip- en breekwerk nodig. Na plaatsing van de nieuwe situatie moesten de tegels worden losgeslagen en moesten de wanden opnieuw worden betegeld. Met de nieuwe inloopdouches is dit niet meer nodig. De inloopdouches zijn voorzien van achter- en zijwanden die over de bestaande betegeling worden geplaatst. Hierdoor blijven alle huidige tegels op hun plaats. Dit scheelt een hoop vuil en stof in huis, extra uren die verwijdering kost, en veel tijd.

wis-pure

Puur Collectie

Met onze douchecabine uit de Puur Collectie beschikt u snel over een eenvoudige douche.

Inbegrepen: douchecabine met standaardafmetingen, veiligheidsglas, antislipvloer en een lage instap.

wis-comfort

Comfort Collectie

U doucht comfortabel en extra veilig. Door maatwerk past de veilige douche binnen 1 dag perfect in uw badkamer.

Inbegrepen: maatwerk douche, veiligheidsglas, antislipvloer, lage instap, handgreep, douchezitje en doucheset.

wis-excellent-collection

Excellent Collectie

Geniet van uw inloopdouche met luxe design naar keuze. Met een heerlijke douche komt u fris voor de dag, zonder zorgen om de veiligheid.

Inbegrepen: maatwerk douche, veiligheidsglas, antislipvloer, lage instap, veiligheidsbeugel, douchezitje, regendouche, handdouche en extra luxe vloer.

wis-exclusive-collection

Exclusief Collectie

Maak van uw badkamer een eersteklas wellnesservaring met een op maat gemaakte inloopdouche met extra designopties.

Inbegrepen: inloopdouche op maat, veiligheidsglas, antislipvloer, lage instap, veiligheidsstang, luxe douchezitje, regendouche, handdouche, extra luxe vloer en extra luxe wandpanelen.

bar-advice

In plaats van weken verbouwen zijn de veilige inloopdouches binnen 1 dag geïnstalleerd

Na het selecteren van het model van uw keuze, wordt deze gemaakt voor uw badkamer. Onze serviceafdeling zal dan een afspraak met u maken voor de installatie. In de ochtend komen onze medewerkers naar u toe voor de installatie. En later op de dag gaan ze weg en bent u in het bezit van een veilige inloopdouche. Het kan niet eenvoudiger.

wis-man

Wilt u meer informatie over de inloopdouches?

Onze adviseurs maken het u graag makkelijker. Laat uw gegevens achter en ontvang vrijblijvend een adviesgesprek mét offerte op maat. Het adviesgesprek is telefonisch, via videobellen of bij u thuis. Zo weet u snel wat de mogelijkheden zijn in uw badkamer, geheel afgestemd op uw wensen en budget.

Ervaringen van klanten inloopdouchebinnen1dag.nl

5 out of 5 stars

Nette en snelle levering van de inloopdouche.

Nette en snelle levering van de inloopdouche. netjes opgeleverd, alle afspraken nagekomen zoals afvoer oude bad en oude douche. alles netjes opgeruimd. medewerkers werken netjes en snel en gaan door tot alles klaar is ook al wordt het wat laat. ik zie geen verbeteringen omdat alles gegaan is wat gedaan moest worden.

J.H. de Winter

Trustpilot

5 out of 5 stars

Keurig netjes naar alle tevredenheid volgens tekening afgewerkt...

Keurig netjes naar alle tevredenheid volgens tekening afgewerkt en alle puin, bad/wasbak afgevoerd! Badkamer schoon achter gelaten. Papierwerk (nota) naar behoren afgewerkt.

M. Smit

Trustpilot