Onze service

Wij bieden een volledige service, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. En dit geldt niet alleen voor onze service vóór installatie of levering, maar natuurlijk ook tijdens en na de installatie of levering van uw badkameroplossingen. Wat uw bezorgdheid ook is, u kunt altijd contact met ons opnemen. Zo garanderen we dat u ook jaren na aankoop nog steeds tevreden bent met uw badkamer.

wis-installation-steps

Installaties binnen 1 werkdag

In de ochtend komt een team van specialisten bij u thuis. En aan het eind van de werkdag, en vaak al veel sneller, zijn ze weer weg. Het oude sanitair wordt verwijderd en de badkamer wordt netjes achter gelaten. Zonder stress te hebben gehad kunt u de volgende dag uw badkamer gewoon weer gebruiken!

garantie-tot-5-jaar

Service en garantie

Voor de installatie van alle inloopdouches regelen wij het hele proces van het opmeten tot na de installatie en nazorg. U heeft standaard 2 jaar garantie op een inloopdouche. Deze garantie kan tot 5 jaar uitgebreid worden. Voor het uitvoeren van service en eventuele garantie staat een team van experts voor u klaar.