Instapbad voor senioren

Instapbad

Weer heerlijk in bad met een luxe seniorenbad.

Met de installatie van een seniorenbad is baden weer veilig en comfortabel. Seniorenbaden zijn baden met een deur, waardoor over een badrand klimmen tot het verleden behoort. Hierdoor wordt een bad nemen voor velen, die door de hoge rand minder makkelijk in bad konden, weer mogelijk.

Advies aan huis

Welk seniorenbad is het beste geschikt?

Door het grote aantal instapbaden die er zijn, kan het minder makkelijk zijn een keuze te maken. Wij adviseren dan ook altijd om een adviseur bij u thuis langs te laten komen. Er kan dan ter plekke bekeken worden welk seniorenbad het meest geschikt is. Er zijn seniorenbaden met een deur. Verder zijn deze baden exact hetzelfde als een regulier bad. Daarnaast zijn er inloop-zitbaden. Deze hebben een verhoogde zitting en kunnen zowel voor douchen als zittend baden gebruikt worden. Wordt het bad zowel voor douchen als baden gebruikt dan heeft Mobilae ook een douche-bad combinatie in het assortiment.

Voor meer informatie en een overzicht van de verschillende modellen kunt u de gratis brochure aanvragen. Wilt u exact weten wat een seniorenbad kost voor in uw badkamer? Maak dan geheel gratis en vrijblijvend een afspraak voor een advies gesprek bij u thuis. U ontvangt een advies op maat en krijgt meteen vrijblijvend een offerte. Bel gratis naar 0800-565 0800.

De installatie van een seniorenbad vindt binnen 1 dag plaats. Uw oude bad of douche wordt door ons voor u afgevoerd. Wij regelen alles voor u, van A tot Z.

Wilt u meer weten over de kosten?

Als u de brochure aanvraagt heeft u een uitgebreid overzicht met de producten van Mobilae. Wilt u echter weten welke oplossing het beste voor u geschikt is? Of wilt u weten wat de exacte kosten zijn? In dat geval kunt u gebruik maken van onze gratis advies service. Een adviseur komt bij u thuis langs en maakt een vrijblijvende offerte. U heeft dan een exact overzicht over wat de kosten zijn: inclusief alles, geen verassingen achteraf!

Gratis advies

  • uw wensen worden besproken en de mogelijkheden worden bekeken

  • u krijgt vrijblijvend een offerte

  • overleg in alle rust met familie of vrienden

Bel 071 - 799 82 73 voor een afspraak

Vraag de gratis brochure aan

Badkamer brochure mobilae

Stuur mij de gratis brochure

Velden met een * zijn verplicht

Lees in ons Privacy Policy hoe wij met uw gegevens omgaan.

Onze klanten vertellen