Info over een instapbad prijs

Instapbad

Wat is de gemiddelde instapbad prijs?

Wanneer u gaat uitzoeken wat de kosten van een instapbad zijn dan krijgt u waarschijnlijk veel verschillende prijzen te horen.

Waar moet u op letten?

Belangrijk bij de prijs van de installatie van een instapbad is: wat is er allemaal in de prijs inbegrepen? Laat u zich daarover goed informeren, voor u een keuze maakt.

  • is het afvoeren van de oude douche of het bad bij de prijs inbegrepen?
  • zit al het arbeidsloon in de afgesproken prijs?
  • zijn aanpassingen aan het leidingwerk onderdeel van de prijs?
  • heeft u garantie op het instapbad?
  • zijn alle installatie kosten verwerkt in de offerte?

Vaak worden onvoorziene kosten in rekening gebracht. Hierdoor kan de prijs van een instapbad aanzienlijk hoger uitvallen dan in eerste instantie beoogd was.

Badkamer advies aan huis

Ons beleid bij een instapbad prijs

Bij Mobilae krijgt u altijd 1 vaste prijs. Geen onverwachte kosten achteraf. Ervaring in het leven heeft geleerd dat het heel fijn is om te weten waar men aan toe is. Een afspraak is een afspraak. Om die reden werken wij altijd met een vaste prijs. U weet waar u aan toe bent en wij ook.

Een exacte prijs voor de installatie van een instapbad kunnen wij slechts geven als we de situatie ter plekke beoordeeld hebben. Pas dan ziet een adviseur wat echt mogelijk is en welke aanpassingen er eventueel nodig zijn. Wilt u graag dat er iemand gratis en vrijblijvend bij u thuis komt dan kunt u van deze service gebruik maken. U kunt 0800-565 0800 bellen voor een afspraak.

Probeert u liever alle baden eerst uit dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom.

Onze klanten vertellen