Onze service en installatie

Mobilae service installatie
Badkamer advies aan huis

Wat u moet weten over onze service, installaties & garantie!

Sinds 1992 heeft Mobilae zich gespecialiseerd in levering, service en installatie van comfort en mobiliteitsproducten. De klant moet een veilig gevoel hebben bij onze producten. Daarom bieden wij standaard uitgebreide garanties. Wij leveren een compleet pakket: advies, opmeten, installatie door experts en service.

Installatie V1

Daarom is onze service zo belangrijk

Veel van onze klanten zijn op het goed functioneren van de producten aangewezen. Dit geldt ook voor de inloopdouches en baden. Bij een instapbad moet de deur bijvoorbeeld goed sluiten. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt dat in orde gemaakt. Niets is vervelender dan een mooi nieuw product met defecten.

Mobilae heeft een grote service organisatie. Dagelijks zijn onze monteurs en installateurs door heel Nederland op pad. Elke regio heeft zijn eigen mensen. Hierdoor zijn afspraken snel in te plannen. Verder heeft Mobilae een eigen trainings academie waar al het service personeel opgeleid wordt. Alleen op die manier kunnen wij garanderen dat we vakspecialisten in huis hebben. Een veilig gevoel.

Onze klanten vertellen