Douche service en garantie

Header Inloopdouche
Tot 5 jaar garantie

Douche service en garantie voor uw inloopdouche?

Wanneer u een inloopdouche door Mobilae laat installeren heeft u een douche met service en garantie. Daarnaast wordt de douche binnen 1 dag geïnstalleerd, hoeft u nergens voor te zorgen, heeft u garantie en regelen wij alles van A tot Z. Gaat u zelf aan de slag dan kan het weken duren voor u uw badkamer weer kunt gebruiken. Tenzij u ervaring heeft met verbouwingen en loodgieterswerk. Schakelt u een aannemer in dan kan de installatie tijd ook varieëren: dit hangt af van de kennis die de aannemer heeft op sanitair gebied. Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden voor het installeren van een inloopdouche

Wilt u echter snel, zonder stress of rommel uw badkamer weer gebruiken dan is het de overweging waard om ons de inloopdouche te laten installeren.

Badkamer brochure mobilae

Instapbad en douche met service en garantie!

Voor de installatie van alle inloopdouches regelen wij het hele proces van het opmeten tot na de installatie. U heeft standaard 2 jaar garantie op een inloopdouche. Deze garantie kan tot 5 jaar uitgebreid worden. Voor het uitvoeren van service en eventuele garantie staat een team van experts voor u klaar. Alle medewerkers worden intern getraind. Hierdoor werken er alleen vakspecialisten op de service afdeling.

Onze douche service en garantie: standaard 2 jaar en uit te breiden naar 5 jaar. Vraag de brochure aan voor meer informatie!

Onze klanten vertellen